Om mig

Jag och mina goa tjejer

Ida Forslund heter jag som är matte till dessa underbara hundar. Jag pluggar sista året på Jägmästarprogrammet och bor i Umeå tillsammans med hundarna och min sambo Nils. Hundträningen är mitt stora intresse och utgör en stor del av mitt liv. Med Mitra tränar jag agility, lydnad, bruksspår och sporadiskt viltspår. Med Nessie så är det ju mest allmänt hyffs som gäller än på ett tag, men i framtiden har vi tänkt oss lysande karriärer inom diverse hundsporter och dessutom ska Nils göra henne till en bevakningshund! 😉

I bloggen kommer jag försöka dokumentera min träning med hundarna och skriva lite om det dagliga livet som matte och försöka uppdatera om med- och motgångar i träning och tävling.

Annonser

3 thoughts on “Om mig”

  1. Margareta Andersson skriver:

    Hej! Har länge tänkt att jag skulle höra av mig då våra ‘aussisar’ är halvsyskon. De har samma pappa. Vi bor också i Umeå i jag tror vi har skymtat er i träningshallen o på ngn. tävling också , tror det var i Vännäs. Ser fin ut din tik!
    Hälsningar Margareta Andersson

    • Vad kul! Jo vi var i vännäs så det var säkert då. Du får ta och stanna mig nästa gång du ser mig i lokalen. 😉 Vem är mamma till din?

  2. Hej Ida! jag heter Maggie och har också en kooiker och undrar om vi kan ta kontakt med varandra, vet ingen fler kooiker som tränar bruks.
    Bor i sundsvall,

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s