Jag har utvärderat 2014 års mål och kan konstatera att vi inte riktigt haft tid/ork att gå i mål i alla grenar. Rapporten har helt kommit bort på slutet, då vi förlorat träningskompisar och inte haft motivation nog att driva det på egen hand. Inte heller har Nils hunnit med Rallylydnaden, de tävlingar som funnits i närheten har antingen krockat med agilitytävlingar, med kennelhosta eller med att Nils själv varit tvungen att vara funktionär. Agilityn är den gren som tiden räckt till, där har jag så mycket mer i form av fantastiska träningskompisar som håller motivationen uppe även då resultaten inte går helt och hållet vår väg.

Men resultatmässigt 2014 ska jag inte heller klaga. Nessie och jag har vuxit som ett team och har haft våra toppar även om jämnheten inte finns på samma sätt som med Mitra ännu. Vi har haft stolpe ut på agilitypinnarna, men vi avslutade säsongen fint med ett hoppcert. Å eftersom det inte alls varit kontaktfälten utan allt annat som spökat i agilityn så har jag tillförsikt att vi ändå ska få till det även i agilityn snart. Mitra gjorde en fantastisk start på säsongen och var efter tre tävlingar redan kvalad till SM 2015. Efter det slutade vi att tävla i agilityklass (all fokus på att träna kontaktfält istället) och har därför tävlat lite mer sparsamt. Vi avslutade dock säsongen med att ställa upp i klubbmästerskapet som hon vann för andra gången (2012 sist).

I år låter jag helt bli att sätta mål i annat än i agilityn. Det är agilityn jag tycker är roligast och känner mest motivation till just nu. Allt annat kommer vi säkert träna, i den omfattning som andan faller på, men tävlar jag så är det bara för att känns kul just då.

Mitra

Agility

Mitra gjorde en fantastisk säsong 2014 och kvalade tidigt till SM 2015. Nu är hon inne på sitt nionde levnadsår och detta SM kommer vara vårt sista. Jag ska göra det jag kan för att förbereda oss på bästa sätt och väl på SM ska vi bara gasa allt vi kan och ha riktigt kul! Efter det kommer vi tävla så länge hon håller, men antagligen lite mer sparsamt för att spara på den nioåriga kroppen.

Rallylydnad (Nils mål)

RLD M
Det saknas ju bara ett kvalificerat resultat så får han bara till några tävlingar i år så ska detta inte vara så svårt att uppnå, de är jätteduktiga tillsammans när det flyter på och Nils balanserar så att Mitra inte blir övertaggad.

Nessie

Agility

Inte släppa en tum på kontaktfältsbeteendet jag vill ha!
Bygga mer självförtroende hos Nessie så att hon inte blir så känslig på vad jag gör.

Dessa två får stå kvar från fjolårets mål, för det ska inte tummas på detta år heller.

Pinne 2 ag 2
Uppflytt ag 3
1 Cert, valfri klass
1 Cert valfri klass

Annonser