Som vanligt var det länge sen jag skrev, men det beror väl delvis på att det inte varit annat än officiella tävlingar sedan SM o h delvis på att det inte gått speciellt bra på dessa så att fästa det på pränt hade bara gjort det till ett faktum och dragit ner mig än mer. Men idag fick vi iaf till det riktigt bra på Distriktsmästerskapet i Luleå. Iaf med Mitra som gjorde 3 fina nollade lopp (2 hopp och ett Agility) vilket gav oss en andraplats individuellt och tillsammans med vårt mediumlag var vår insats en del i ett guld i lagtävlingen (alla storleksklasser tävlar mot varandra i lag på DM). Kändes riktigt kul att äntligen få lite medgång igen och extra kul var att det var en jätteduktig klubbkompis som vann individuellt. Det behövde hon och förtjänar verkligen, grattis Tove! Och Lisa höll för pressen att gå ut sist i laget och ändå hålla ihop och prestera, jätte bra jobbat av henne!

Tävlade även lag med Nessie (bara ett hopplopp), men där gick det resultatmässigt sämre och hon var den enda som tog sig runt med ett resultat. Ett bra lopp där hon fixade det jag trodde skulle bli svårt galant, men inte fixade att ta slalomingången i sådan fart. Men till skillnad från i vintras klarar hon nu iaf av att ta om utan att bli överstressad och klistra sig på mig. Hon är kul att köra sluggern!

Idag forstätter resan med rallylydnad i Piteå följt av två dagars officiella agilitytävlingar där. Får se om flyget kan hålla i sig eller om vi haft vårt för denna helgen nu. Nessie ska iaf tämligen rallylydnadsotränad starta nybörjarklass. Resultatet i poäng känns väl inte så viktigt, mer ett test hur hon klara sig situationen som är intressant. Nils ska tävla Mitra i avancerad klass första gången, så håller tummarna att de klarar de nya momenten där och att Mitra kan släppa dagens agility och låta bli att skälla om hon skulle bli för taggad.:-P

Annonser