Ca 8 liter blåbär och ett cert fick jag med mig hem från Boden, behöver jag säga att jag är väldigt nöjd!? Var ett år sedan vi plockade första agiliycertet så det känns som det var på tiden att det äntligen kom och vi fick lön för all kontaktfältsträning vi lagt ner. Inte så att vi har säkra kontaktfält nu direkt, men att vi emellanåt faktiskt tar dem är ett framsteg. Nu har hon faktist nollat ett agilitylopp/helg de tre senaste tävlingarna. 😀 Så kan vi hålla i det så borde det förr eller senare räcka till det sista hägrande certet. Nu börjar ju dessutom SM-pinnar te sig lite mer lockande när de börjar komma nära. Vi har 4 i hopp och 2 i agility nu så det är ju inte på något sätt en omöjlighet att kvala in. Sen har vi ju ingen chans att vinna SM direkt, men lite kul ändå att få vara med. Men där är vi förstås inte än!

Nu till helgens tävlingar. Första loppet på lördagen var agilityn, nollat lopp vinst och CERT! Jättenöjd med känslan i loppet, jag var för en gångs skull rättplacerad hela tiden och vi fick till tighta bra svängar. Det enda jag är missnöjd med här var att jag vände ryggen mot henne i starten och gav henne chansen att tjuvstarta – vilket hon också gjorde! Tävlingsdjävulen i mig fick mig dock att köra på utan att ta tillbaka henne vilket jag så här i efterhand inte ångrar som det nu blev. 😉

Andra loppet var hopp 3 där resultatet blev en disk. Hon såg en tunnel jag inte ens hade sett som en fälla. Men men, så kan det vara och jag är ändå nöjd med kännslan i loppet så det kändes helt okej.

Söndagen lopp har jag inte tankat över från Lisas kamera ännu, men kan ge en kort resume. Agilityloppet var krampaktigt och jag förde henne dåligt. Det slutade med ett hoppat kontaktfält och direkt efter ett hopp från fel håll =diskning. Inte alls nöjd med min prestation i det loppet. Hopploppet gick betydligt bättre. På en klurig bana tog vi oss iaf runt och slutade på en fjärdeplats vilket gav oss en SM-pinne till.

Nu har jag även fått över lite fler filmer på datorn så ni som är intresserade kan få se lite hur de sett ut de senaste tävlingarna i efterhand. Alla lopp är inte filmade och några ligger fortfarande på telefonen, men bjuder på de jag har på datorn nu.

Annonser