Fredag kväll: Vi gjorde Fisk och räksoppa, bakade bröd och tog med oss det till Marie (vår norska vän här). Dit kom även alla fransmännen och Sebastien (belgaren i gänget) så vi fick jobba för att få ihop tallrikar och stolar till allihop i det lilla korridorsköket. Dit kom även hemgjord pizza, cider, äppelpaj och en massa glass så vi gick inte därifrån hungriga direkt. Lite uno-spel och lite allmänt snack. Trevligt som alltid.

Lördag: Upp i ottan för att fara till Edinburgh. 7.45 gick bussen. 3 timmar tog bussresan och sedan var vi framme i huvudstaden. Edinburg är en fin stad med många anrika gamla byggnader. Vi besökte Edinburgh castle och några gamla monument mm, och resten av tiden ägnade vi åt att planlöst spatsera runt i staden. Lite snabbshopping hanns också med och jag fick mig ett par nya jeans. Blev inga lysande bilder och av någon anledning får jag inte in alla jag vill, men här kommer iaf några så ni får en glimt av hur Edinburgh ser ut.

Edinburgh castle sett från centrum

Vy från edinburgh castleEn till vy över Edinburg

En till vy över Edinburgh

Dagens måste är att jobba hårt med att få klart åtminstone en av de skriftliga uppgifter som ska in i veckan. På kvällen är ett gympass inplanerat och efter det är det risk att jag är för trött för att göra något vettigt så då pratade vi om att träffa två av österrikiskorna, ta det lugnt och tjöta lite. 😉

Annonser